...

Aanmelden

Wanneer jij je straks gaat  aanmelden voor Hashing Ad Spaces vergeet dan niet om je ook gelijk als affiliate aan te melden. Je kunt dan ook anderen benaderen om mee te doen, waar jij je voordelen van hebt:

Over je 1e lijn leden krijg je 10% over het klikken en 4% over de aankoop van een advertentie-en/of mintingpakket (de extra ad om te klikken)

Dat is niet verkeerd toch? Het enige nadeel is dat je $ 30.- moet betalen. Kun je gemakkelijk mensen aan je binden en ben je enthousiast over Hashing Ad Space dan moet je het zeker doen!

Stappenplan om je aan te melden:

Het kan zijn dat het niet helemaal goed is gegaan en dat je geen bevestiging hebt ontvangen. onderneem dan de volgende stappen:

  • klik op resend activationlink
  • nog niks ontvangen: stuur dan een email naar: support@hashingadspace.com

Onderwerp: Missing Activation Email

Hi,
After trying these steps above, I have not recieved my account verification email. Please activate my account. Thank you.

Kindly regards,

(je naam)

Omdat het momenteel in de opstartfase zit kan dit allemaal voorkomen. We gaan er niet van uit natuurlijk!

Hoe kun je affiliate worden en NOG meer geld gaan verdienen?

  1. ga naar het dashboard
  2. Ga naar sales affiliate centre
  3. Sinds kort moet je hier wel eenmalig $30.- voor betalen. Wedden dat je dit geld er heel snel uit hebt als je een aantal mensen binnenhaalt?
  4. Als het goed is staat er nu de optie “Become Affiliate”. Vul daar al je gegevens in. Zo krijg je je account compleet en creëer je je eigen link.
  5. Als je dit hebt doorlopen en je gaat terug naar “Sales Affiliate Centre”
  6. Als je de bovenste optie kiest “Affiliate Resources” kom je bij je “personal link” deze gebruik je om nieuwe leden in te schrijven.

 

Ook jij kunt $3000.- per maand verdienen. Ga gelijk naar de speciale pagina

Yes ik heb me aangemeld, en nu?

als je alle gegevens hebt ingevuld wordt het tijd om je eerste advertentie te gaan bekijken. Klik op dashboard en dan zie je rechtsboven een blauwe button met de tekst: start minting ads. 

Je klikt hierop en je advertentie wordt geopend. Het is belangrijk dat je deze advertentie 7 seconden uitkijkt. Hierna kun je je dit afsluiten en je hebt je eerste geld verdiend. Blijf dit iedere dag doen en je saldo al gaan groeien!

 

 

GRATIS E-BOOK!

Leer hoe je in 5 simpele stappen €2500.- (of meer) kunt verdienen op social media.
e book social media